Sluit voor 1 oktober een Reaal Ondernemers AOV en betaal geen premie

vrijdag, 11 juni 2010

REAAL werkt met een hoog serviceniveau en snelle processen. Hierdoor weet u snel waar u aan toe bent.
AOV-aanvragen tot € 100.000 worden op basis van een telefonisch vraaggesprek beoordeeld. Een medisch adviseur en een acceptant nemen het aanvraagformulier en de gezondheidsverklaring telefonisch met u door. U hoeft de deur niet uit voor een keuring en u heeft zo snel een polis in huis.

Bent u 46 jaar of ouder, of valt u in beroepsklasse 5 of 6? Alleen dan vraagt REAAL om een medische keuring.

Voor wie is de Reaal ondernemers AOV geschikt:

Startende ondernemers
ZZP'ers
Zelfstandig ondernemers
Vrije beroepsbeoefenaren
Directeur-grootaandeelhouders (dga's)

Actievoorwaarden tot 2011 € 0,- premie
Sluit een Ondernemers AOV af tussen 14 juni en 1 oktober 2010. De ingangsdatum van de polis moet in deze periode vallen. Vanaf 01-01-2011 betaalt u de reguliere premie minus de instapkorting. Instapkorting geldt 3 jaar en gaat in vanaf ingangsdatum.


REAAL Ondernemers AOV
De Reaal Ondernemers AOV is dé arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers die de zekerheid van een complete dekking willen, zonder allerlei extra’s. Deze AOV sluit aan op de eisen en wensen van de moderne ondernemer, die flexibel inspeelt op kansen in de markt. Het is mogelijk het verzekerde bedrag jaarlijks aan te passen aan het inkomen en er wordt geprofiteerd van een hoge instapkorting (40%, 20%, 10%). En zolang er geen aanspraak wordt gemaakt op een uitkering, heeft men recht op een aantrekkelijke no-claimkorting die kan oplopen tot 12,5%. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van preventieve hulp en is er recht op een effectieve re-integratiebegeleiding.
Ga verder naar Reaal Ondernemers AOV

« Terug naar nieuwsoverzicht