Premiekorting medisch specialisten bij MOVIR AOV

woensdag, 28 december 2011

In november 2011 hebben de vereniging vrijgevestigd medisch specialisten (VVMS) en arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Onderdeel van dit convenant is een 10% premiekorting voor de leden van de VVMS.

De samenwerking tussen beide partijen houdt in dat vrijgevestigd medisch specialisten vanaf 1 januari 2012 een premiekorting op het reguliere tarief van de MOVIR AOV's ontvangen van 10% wanneer zij lid zijn van de VVMS.

Deze regeling is vanaf 21 november ook al verwerkt in de offerteprogrammatuur van Movir voor verzekeringsadviseurs.

De VVMS is opgericht in september 2011. Voorzitter Milco Linssen: “De VVMS staat voor behoud van zeggenschap van de medisch specialist. Het is de medisch specialist die zorg efficiënter kan maken, daarvoor is zeggenschap de sleutel. Wij willen het recht op zelfstandige beroepsuitoefening borgen. Ook het behartigen van de zakelijke belangen hoort daarbij. Daarin past deze samenwerking met de arbeidsongeschiktheidsspecialist Movir heel goed.”

De VVMS besteedt op haar website www.vvms.nl aandacht aan de samenwerking met Movir en er worden gezamenlijke activiteiten ontplooid voor de leden. Speerpunt is ook hier de zakelijke aspecten van het ondernemerschap voor de medisch specialist.

Meer weten over de AOV's van MOVIR? Kijk dan hier.

Wist u dat u elke AOV van MOVIR via ons provisievrij kunt afsluiten? Hiermee behaalt u nog eens 12,5% doorlopende premiekorting!


ander nieuws over MOVIR:

Starterskorting ook bij MOVIR
93% beveelt MOVIR aan
Verlaging tarieven MOVIR medici
MOVIR acceptatie versoepeld
MOVIR AOV voor Medici
MOVIR AOV voor Zakelijke Professionals
Movir deelt winst wederom met advocaten

« Terug naar nieuwsoverzicht