ASR Instap AOV

ASR Fortis

Vanaf 1 januari 2011 biedt ASR geen Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV’s) meer aan. Wij nodigen u van harte uit deze af te sluiten via De Amersfoortse Verzekeringen . De Amersfoortse Verzekeringen is binnen ASR Nederland de specialist op het gebied van Inkomensverzekeringen.

Informatie over verzekeringen die vóór 1 januari 2011 zijn afgesloten:

Hebt u al een Arbeidsongeschiktheidsverzekering bij ASR? Dan verandert er voor u niets. U behoudt uw verzekering, onder dezelfde voorwaarden.

-------------------------------


De ASR Instap AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) is bij uitstek geschikt als u zich alleen voor de belangrijkste risico’s bij arbeidsongeschiktheid

Lage premie ASR Instap AOV
De premie van de ASR Instap AOV is lager door de uitsluiting extra dekkingen en opties. Met de AOV Instap bent u uiteraard wel verzekerd als u ziek wordt of arbeidsongeschikt raakt door een ongeval. Daarnaast krijgt u ondersteuning bij uw re-integratietraject en profiteert u van de unieke Inkomen continu dekking.

Inkomen continu dekking ASR Instap AOV
U ontvangt bij het tweede en derde jaar van arbeidsongeschiktheid een uitkering aangevuld tot maximaal 100% van het verzekerde bedrag. Ook als u bijvoorbeeld voor 50% arbeidsongeschikt bent. De voorwaarde is dat u voor dit gedeelte, ondanks voldoende inspanning, geen werk kunt vinden. Door de Inkomen continu dekking hebt u alle tijd en ruimte om u te focussen op herstel. Wij ondersteunen u daarbij.

Aantrekkelijke No-claimregeling ASR Instap AOV
U profiteert van een flinke premiekorting tot 25% als u drie jaar of langer geen schade claimt. Deze regeling is te combineren met de starterskorting.

Voor de exacte omschrijving van de dekking bekijk de polisvoorwaarden..

Wilt u meer informatie of deze AOV verzekering afsluiten? Neem contact met ons op.

U kunt ook een gratis AOV offerte aanvragen, zonder provisie de goedkoopste AOV.


Bekijk de diverse AOV verzekering van ASR Verzekeringen
1 ASR Basis AOV
2 ASR Budget AOV
3 ASR Uitgebreid AOV