Klantervaringen bemiddeling Goedkoopste-AOV.nl

Op deze pagina staan sinds kort enkele klantervaringen en recensies gepubliceerd van onze klanten. Op verzoek van de klanten worden hun naamsgegevens soms beperkt weergegeven. De klantervaringen en recensies zijn alle authentiek.

Wilt u meer weten over de bemiddelingswijze van FACN via Goedkoopste-AOV.nl, kosten en diensten? Stuur dan uw bericht of lees onze dienstenwijzer en privacybeleid.


Lees hieronder de meest recente ervaringen van onze klanten met onze service en dienstverlening:

Jo Bosten, 4 september 2017 16:34 uur beoordeling: 10

“Ik was op zoek naar een goede overlijdensrisicoverzekering. FACN en dan met name Sietske heeft zich heel veel moeite gedaan om mij hieraan te helpen. Haar communicatie was heel prettig en de gehele klantbenadering zeer professioneel. Uiteindelijk is het naar volle tevredenheid gelukt.”


Henk, 1 augustus 2017 9:58 uur beoordeling: 10

“Gewoon top: snel, duidelijk en flexibel. Zou niet kunnen bedenken wat beter kan.”


Job, 30 juli 2017 21:24 uur beoordeling: 9

“Henry heeft ons perfect geholpen. Assertief, punctueel en meedenkend.”


B. Bessems, 25 juli 2017 17:09 uur beoordeling: 9

“Zeer goed en snel geholpen door Sietske. Ze is erg behulpzaam en correct”


G. Jacobs, 3 juli 2017 13:38 uur beoordeling: 9

“Henry heeft ons uitstekend geholpen bij onze hypotheekaanvraag en overlijdensrisicoverzekering. Hij heeft onze aanvraag tijdens alle stappen nauwkeurig in de gaten gehouden, en hij heeft ons zelfs nog een keer 's avonds opgebeld omdat er iets niet duidelijk was. Aanrader.”


Van V., 21 juni 2017 11:07 uur beoordeling: 9

“FACN heeft mij erg goed en adequaat geholpen met de offertes en afhandeling van diverse verzekeringen en aanvullende vragen op korte termijn geheel naar tevredenheid kunnen beantwoorden, telkens binnen een dag. Een aanrader.”


AJ van Veen, 12 juni 2017 9:08 uur beoordeling: 9

“Vlot, Prettig en Accuraat. Eindelijk een adres waarbij je een AOV kunt afsluiten zonder onnodige en blijvende kosten van een onderhoudsabonnement.”


Peter v Bokhorst, 8 juni 2017 15:24 uur beoordeling: 9

“Wij zijn meer dan super goed geholpen. Super bedankt!”


EvN, 19 mei 2017 16:03 uur beoordeling: 9

“Zeer tevreden, snelle reactie, meedenkend en ook telefonisch zijn we goed geholpen. Een aanrader!”


I in’t Veld, 15 mei 2017 14:13 uur beoordeling: 10

“Prettig telefonisch contact en uiterst snelle afhandeling. Prima!”


PT Middendorp, 10 mei 2017 10:48 uur beoordeling: 10

“Zeer vriendelijk, correct, betrouwbaar en adequaat handelen staat bij Sietske blijkbaar hoog in het vaandel en dat voor een redelijke prijs. Ik kan niet beter wensen en ben dan ook dik tevreden met de wijze waarop mijn aanvraag voor een overlijdensrisicoverzekering door FACN is behandeld.”


R.J. van V., 24 februari 2017 9:03 uur beoordeling: 9

“Snel,heldere communicatie en terugkoppeling. Duidelijkheid betreffende verwachtingen.”


Gruppen, 8 februari 2017 13:26 uur beoordeling: 9

“Tevreden met tel. contact en administratieve afhandeling.”


Jorg, 7 februari 2017 12:27 uur beoordeling: 8

“Een snelle afhandeling van de aanvraag tegen een goede prijs. Met nog een controle op de afgegeven polis”


Anoniem, 7 februari 2017 10:09 uur beoordeling: 10

“FACN biedt zeer persoonlijke en snelle service. Emails worden bijna direct beantwoord. Sietske denkt nog ouderwets met de klant mee.”


Monique, 2 februari 2017 7:74 uur beoordeling: 8

“Vakkundig en goed geholpen. Vriendelijke medewerker en snelle afhandeling.”



Joeri, 18 januari 2017 11:23 uur beoordeling: 10

“Fijn geholpen en vooral heel accuraat”


Berry, 16 januari 2017 11:14 uur beoordeling: 9

“Laag drempelig, zeer duidelijk, snelle communicatie. Plezierige en geduldige mensen die de tijd voor je nemen! Absolute aanrader.”



Anoniem, 29 december 2016 15:03 uur beoordeling: 8

“Accuraat, snel en plezierig!”


Henk Baptist, 16 december 2016 10:28 uur beoordeling: 10

“Ik wist precies wat voor hypotheek ik wilde en had daarom geen behoefte aan dure adviseurs. Al vanaf het eerste en enige telefonisch contact: “Ik wil een execution only”, verliep de verwerking optimaal per mail. Als ik ’s avonds mailde en de volgende morgen antwoord verwachtte, kwam dat soms al dezelfde avond. Soms kreeg ik het idee dat Sietske altijd werkt. FACN, bravo.”


J. vd. B., 7 december 2016 15:46 uur beoordeling: 9

“Mijn ervaring met FACN is zeer positief. Ik kan het dan ook iedereen aanraden. Zowel op deskundig gebied als op het gebied van klantgerichtheid zijn wij uitstekend geholpen (snel, adequaat, vriendelijk en geduldig).”


Stef van der Laan, 6 december 2016 14:03 uur beoordeling: 9

“Hele goede ervaring!”


Emiel, 29 november 2016 11:15 uur beoordeling: 9

“Execution only ging goed en snel”


Ramdhani, 15 november 2016 3:13 uur beoordeling: 9

“Lekker laagdrempelig en to-the-point dienstverlening. Geen onnodige gesprekken over risico\'s. Heel helder: de mogelijkheden verkennen om tot een passend aanbod te komen. Kosten zijn bovendien erg laag. Heb in mijn omgeving anderen ook aangeraden.”


Arend, 28 oktober 2016 8:43 uur beoordeling: 9

“Goed - Snel - Correct!”


Luuc, 19 oktober 2016 1:33 uur beoordeling: 9

“Correcte en snelle afhandeling; TOP”


Wouter, 17 oktober 2016 19:05 uur beoordeling: 9

“Prima en snel geholpen inclusief duidelijke informatieverstrekking, tegen een verhoudingsgewijs erg nette prijs.”


Kees H., 14 oktober 2016 11:14 uur beoordeling: 10

“Uitstekende persoonlijke behandeling door Sietske Meeuwis. Ieder contact wordt snel en vakkundig afgehandeld. Dit gevoel mis je helaas vaak bij de grotere kantoren waar je je een \"nummer\" voelt. Ik kom hier zeker terug!”


Rob, 13 oktober 2016 11:45 uur beoordeling: 10

“Wederom goed geholpen bij het afsluiten van een ORV tegen een scherp tarief! Binnen 3 dagen had ik de polis in de mail! Goede en snelle communicatie. Een echte aanrader!”


Anoniem, 12 oktober 2016 11:54 uur beoordeling: 7

“Goede begeleiding. Op twee momenten in het proces ging het niet goed, ondanks voorafgaande afspraken/duidelijkheid.”


Anoniem, 11 oktober 2016 8:51 uur beoordeling: 10

“Ik moest een AOV afsluiten vanwege een functie als vrijgevestigd medisch specialist. Deze kun je enkel afsluiten via een intermediair. De gebruikelijke intermediairs rekenen behalve een provisie bij afsluiten ook altijd een zogenaamd onderhoudsabonnement (300 euro per jaar) Omdat ik dit geldklopperij vind heb ik uiteindelijk FACN op internet gevonden. Hoewel ik geen enkel persoonlijk contact heb gehad, ben ik via mail en formulieren zeer correct begeleid en geïnformeerd over mijn AOV en is alles binnen een maand of twee naar tevredenheid afgerond. Ik zou het direct opnieuw zo doen en kan FACN van harte aanbevelen.”


Raimond, 5 oktober 2016 12:13 uur beoordeling: 10

“Ik ben prima geholpen door Sietske. Ik kreeg snelle en goede reacties op mijn e-mails. Dankzij de goede ervaring heb ik gelijk een ORV via FACN laten afsluiten.”


Hans Heuvel, 5 oktober 2016 12:00 uur beoordeling: 10

“Alles gewoon goed geregeld met kennis van zaken, zonder gezeur en voor een goede prijs. Super!!”

TH. Van Dam, 13 september 2016 9:36 uur beoordeling: 9

“Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Reageren snel op vragen e.d. Een aanrader!!!”


Anoniem, 6 september 13:09 uur beoordeling: 8

“Prima service. Snel antwoord op vragen en correcte afhandeling.”


A.Broeders, 1 september 2016 16:43 uur beoordeling: 9

“Haha, onderstaande heb ik gekopieerd omdat het precies goed beschreven staat. “voor de 2e keer een verzekeringsproduct via FACN afgesloten. Niets dan lof voor de accurate afhandeling! de medewerkers hebben verstand van zaken en zijn proactief om alles op tijd te regelen.”


Anoniem, 14 augustus 2016 12:39 uur beoordeling: 9

“Snelle en correcte afhandeling, prima geholpen”


Anoniem, 11 augustus 2016 11:14 uur beoordeling: 9

“Prima verlopen bemiddeling. Snelle behandeling van emails, zodat we ook snel wisten waar we aan toe waren.”


H. Muller, 12 juli 2016 13.13 uur beoordeling: 8

“Goed, fijn dat dit op een relatief simpele manier te regelen is. Ben erg tevreden met de ondersteuning die is geboden. Tip is om de omschrijving van de benodigde documenten duidelijker neer te zetten. Maar overal blij met de keuze die ik heb gemaakt.”


S.V., 23 juni 2016 12:27 uur beoordeling: 9

“Ik ben zeer tevreden en goed geholpen door Sietske van FACN”


Peter, 15 juni 2016 19:21 uur beoordeling: 10

“Uitstekende kennis van zaken en doortastend optreden van Sietske. Complimenten! Zeer tevreden !”


Erik Bakker, 8 juni 2016 8:59 uur beoordeling: 10

“Zeer snel en vakkundig geholpen, het hele proces was vlekkeloos. Vragen en extra documenten tussendoor werden ook buiten normale kantooruren snel opgepakt.”

Jan van Toor, 7 juni 2016 15:02 uur beoordeling: 10

“Eerste kennismaking met FACN was direct zeer positief te noemen, een vriendelijke bejegening door de dame in kwestie (Sietske) en een zeer snelle respons op de door mij aan haar gestelde vragen, ik kan FACN van harte aanbevelen, niet in de laatste plaats vanwege de door hun getoonde professionele aanpak in deze, vriendelijke groeten Jan van Toor”


Hinke van L., 2 juni 2016 23:17 uur beoordeling: 9

“Prima begeleid en vinger aan de pols gehouden om tot een goede afronding te komen.”


Karin, 1 juni 2016 18:08 uur beoordeling: 10

“Sietske heeft ons zeer goed geholpen de afgelopen periode. Al onze vragen werden direct per mail of telefonisch beantwoord. Wij zijn zeer tevreden en als we in de toekomst nog eens advies nodig hebben, weten we jullie te vinden.”


WFJ., 30 mei 2016 7:55 uur beoordeling: 9

“Prima en prettig contact. Snel geregeld!”


Steverink, 14 mei 2016 19:15 uur beoordeling: 10

“Prettig contact, dienstverlenend. Geen push gevoel. Komen zeker terug.”


Ronald, 10 mei 2016 12;34 uur beoordeling: 9

“Goede advisering door Sietske Meewis En heel snelle actie op aanvullende vragen van mij. Daarom een dikke pluim en een aanbeveling waard. Ik heb het gevoel dat de afsluitkosten nu al terug verdiend zijn.”


Bart Doornbusch, 4 mei 2016 10:27 uur beoordeling: 10

“Mijn ervaring met FACN en mevrouw Meewis persoonlijk is zeer goed. Bij het sluiten van zowel de AOV vorig jaar als de risicoverzekering onlangs. Prima advies, uitstekende ondersteuning. En altijd zeer vriendelijk. Complimenten!”


Frank V., 2 mei 2016 9:59 uur beoordeling: 9

“De contacten verliepen uitstekend: goede en snelle reactie op mails, duidelijk in hetgeen verlangd werd door de hypotheekverstrekker en prettige, laagdrempelige informatie verkregen.”


Paula, 30 april 2016 8:04 uur beoordeling: 9

“Ik heb het telefonisch en mail contact als heel prettig ervaren”

Michel, 26 april 2016 16:09 uur beoordeling: 8

“Alles is prima en snel geregeld. Bij vragen krijg je heel snel antwoord wat dus heel prettig werkt.”


Gert Jan Angenent, 20 april 2016 18:31 uur beoordeling: 10

“Er wordt zeer snel gereageerd op vragen. Er wordt goed meegedacht vanuit de klant. Geen overbodige fratsen en informatie. Zakelijk en to the point.”


Hendrik Sijtsma, 13 april 2016 13:05 uur beoordeling: 9

“Zeer snelle service en correcte afhandeling!”


Seferoglu, 4 april 2014 16:14 uur beoordeling: 10

“Super bedrijf Alles Binnen 1 werkdag geregeld, juiste uitleg erbij gekregen”


Reinier G., 30 maart 2016 13:55 uur beoordeling: 10

“Snel, attent en deskundig geholpen door Sietske, complimenten!”


Elly van G., 29 maart 2016 6:36 uur beoordeling: 10

“Dat ging reuze goed, snel contact, na een telefoontje direct informatie. Een belletje of mail over de stand van zaken wat betreft de aanvraag. Het was zelfs een persoonlijk contact, alhoewel het via telefoon en mail ging. Zo zouden alle kantoren moeten werken. Heel erg bedankt !”


Kathelijn Geerts, 21 maart 2016 10:32 uur beoordeling: 9

“Klantervaring: Heel prettig om een contact te hebben gevonden (Sietske Meeuwis) waarmee ik op zeer korte termijn mijn AOV heb kunnen afsluiten. Bijzonder klantvriendelijk, duidelijke informatie, snel en accuraat, helpt enorm in de drukke fase van het starten van een eigen bedrijf.”


Jan Hurx, 7 maart 2016 11:59 uur beoordeling: 8

“duidelijk, snelle reactie op vragen en snelle afwerking.”


Anoniem, 6 maart 2016 10:31 uur beoordeling: 9

“Goed en grondig. Veel geduld. Af en toe onduidelijkheid over kleine zaken. Goed opgelost. Een aanrader.”


Michel Peters, 11 februari 2016 12:53 uur beoordeling: 10

“ben heel blij me tdeze mensen,ondanks de drukke vakantieperiode vorig jaar ben ik geweldig geholpen.”


Maud, 3 februari 2016 14:02 uur beoordeling: 8

“Dank voor de prettige en snelle hulp bij het afsluiten van een AOV. Ik zag door de bomen het bos niet meer en Sietske heeft er voor gezorgd dat de verzekering gericht en vlot is afgesloten.”


M. van Maagdenberg, 30 januari 2016 11:01 uur beoordeling: 10

“Goede ervaring met FACN. Snelle response en duidelijke uitleg van de procedure.”


Van Woudenberg, 22 januari 2016 11:38 uur beoordeling: 10

“dit is perfecte financiele dienstverlening, geen verrassingen en stipt volgens afspraken”


N. van L., 13 januari 2016 15:03 uur beoordeling: 10

“Een uitstekend en concurrerend aanbod in combinatie met een snelle, adequate, kundige en plezierige begeleiding.”


Anja, 13 januari 2016 11:58 uur beoordeling: 10

“Van begin tot eind prima goede begeleiding gehad, vragen werden snel beantwoord en er werd goed meegedacht door Sietske! Wat \'n verademing om op deze manier als klant te worden geholpen.”


Melvin en Marion, 2 januari 2016 10:18 uur beoordeling: 10

“Heel erg fijn en goed geholpen door Sietske! Betrouwbaar en eerlijk. Ik zal iedereen aanraden om te kiezen voor FACN.”

Joep, 29 december 2015 14:29 uur [b]beoordeling: 10

"Geweldige service gehad van Sietske Meewis! Snelle reacties, goede informatie en duidelijkheid. Helemaal top, bedankt voor alles!"


Sander, 22 december 2015 16:12 uur beoordeling: 9

“Goede en snelle service.”


Hella J., 22 december 2015 9:27 uur beoordeling: 10

“Mijn ervaring met (Sietske van) FACN is ZEER positief. Ik heb het idee dat ze dag en nacht werkt om alles zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. Eerder ook anderen van FACN aan de telefoon gehad en hun waren ook kundig in hun antwoorden en ik voelde mij echt serieus genomen. Enkele maanden hiervoor heb ik hetzelfde proces doorlopen met een ander bemiddelings- en advies bureau doorlopen, heb daar ruim 3 keer zoveel voor betaald en heb daar 10 keer minder service voor gehad! Ik voelde mij daar echt een nummer ondanks hun prachtig mooi ingerichte gebouw, snelle mannetjes in pak en mooie dames achter de balie. Bij die andere hypotheekbemiddelaar heb ik betaald voor IMAGE en bij FACN heb ik echt betaald voor goede, snelle en kundige SERVICE!!! Ik ben enorm blij met deze keuze.”


Davor, 14 december 2015 14:12 uur beoordeling: 10

“Ik ben geholpen voor het afsluiten van een AOV zonder provisie. Het was een snelle afhandeling. PROFESIONEEL- CORRECT-BEHULPZAAM . Zeer positieve ervaring. Aanrader!”


Jan, 11 december 2015 16:29 uur beoordeling: 10

“Uitstekende ervaring met hypotheekoversluiting via FACN. Betrokken, persoonlijk en professioneel.”


Beekers, 11 december 2015 14:57 uur beoordeling: 10

“Heel tevreden over Sietske. Snel en vakkundig gewerkt. Goed gedaan.”


G. van Cauter, 5 juli 2015 14:10 uur beoordeling: 10

“ Alle keren uiterst correct én deskundig geholpen door mevrouw Meewis. Haar begeleiding was gedurende het hele traject zeer snel en nauwkeurig. En dat voor een tarief dat volgens mij tot de laagste in de tussenpersonen-markt behoort. Kortom: dit bedrijf is als tussenpersoon een aanrader.”


Ruud Cohen, 2 juli 2015 17:07 uur beoordeling: 10

“Afgaande op de eerdere klantenreacties was het inschakelen van FACN een zeer goede keus. Vriendelijke, zeer snelle en kundige afhandeling. Beslist een aanbeveling waard ! Hou dit service niveau vast. Succes. en hartelijk dank.”


Monique, 22 juni 2015 21:54 uur beoordeling: 8

“FACN, in de persoon van Sietske Meewis, heeft ons prima geholpen, van goede en juiste informatie voorzien, snel en tijdig gereageerd en tot volle tevredenheid afgehandeld!”


Hendrik Jan, 28 februari 2015 16:44 uur beoordeling: 10

“Prima bemiddeling! Niets is te veel, wordt geduldig antwoord gegeven op vragen, staan gelijk klaar.”


R.T., 4 februari 2015 21:21 uur Beoordeling: 9

“Goede en snelle afhandeling van overlijdensrisico verzekeringsaanvragen en adequate snelle beantwoording van vragen via mail en telefonisch. Flexibel in aanpassen offertes. Daarbij een concurrerende prijs zeker ook omdat wij twee verzekeringen hebben afgesloten.”


Joyce, 21 augustus 2014 13:45 uur beoordeling: 9

“Medewerkster neemt de tijd om verschillende opties door te nemen, geeft ook eerlijk aan als ze iets niet weet. Afhandeling snel, zoals je dit mag verwachten, maar helaas nog te weinig tegenkomt. Klantbelang staat voorop!”


Joost Beekers, 19 augustus 2014 09:50 uur beoordeling: 9

“Sietske Meeuwis van FACN heeft mij snel, adequaat en vriendelijk geholpen. Ik zou haar zeker aanbevelen aan anderen.”


A.G., 24 juli 2014 13:35 uur beoordeling: 8

“Ik ben super tevreden over de service bij FACN. Vlotte afhandeling en als je iets vraagt merk je meteen dat ze van de hoed en de rand weten. Bedrijfsvoering is ook goed georganiseerd; benodigde info is zo gevonden en ook over de kosten zijn ze vooraf duidelijk. Als je veel en/of grote documenten aan ze moet mailen is de servercapaciteit wat beperkt. Misschien zou een dienst als WeTransfer een verbeterpuntje zijn.”


R. Kloek, 23 juli 2014 15:37 uur beoordeling: 9

“Uitermate tevreden over discretie en snelle afwikkeling. In feite geen puntje van kritiek of het zou moeten zijn dat de geruisloosheid een maat is voor betrokkenheid, maar dat is zoeken naar iets dat er niet is! 10-1=9; 1 is het reservegetal, haha”


LMD Lamberigts, 22 juli 2012 22:52 uur beoordeling: 9

“Uitstekende ervaring. Zowel een dame als een heer gesproken en contact gehad via de mail. Erg behulpzaam, snel en goed geïnformeerd. Ik kan u de diensten van FACN zeker aanraden. “


Harold, 22 juli 2014 07:55 uur beoordeling: 9

“FACN heeft me uitstekend geholpen: duidelijk, snel en vertrouwd. Als je weet wat je wilt, dan is werken met FACN aan te raden.”


L. Koster, 18 juli 2012 16:29 uur beoordeling: 9

“Goed geholpen voor een goed en concurrerend tarief. Goede communicatie,goed bereikbaar en vriendelijk personeel. Hier kan je prima terecht!! “

Nicole, 7 juli 2014 10:51 uur [b]beoordeling: 9

“Zeer tevreden over het afsluiten van een polis. Snelle correcte afhandeling.”


Betsy R, 10 juni 2014 10:02 uur beoordeling: 9

“snelle en duidelijke service”


H.H. van Veldhuizen, 21 mei 2014 21:36 uur beoordeling: 9

“We zijn zeer vlot en keurig verzorgd door het aanvraagproces geloodsd. Alle lof voor de medewerkster van FACN en hartelijk bedankt!”


Maarten, 22 april 2014 07:08 uur beoordeling: 7

“Proces goed en duidelijk. Waarschijnlijk door de snelheid enkele slordigheidjes, maar de polis was correct.”

Feiko Hielkema, 16 april 2014 14:13 uur uur beoordeling: 9

“Prima, en zeer snelle service. Waar voor je geld.”

Fam Knaapen, 14 maart 2014 08:38 uur beoordeling: 9

“Goede en snelle service. Zeker het persoonlijk contact en de hulp van de medewerker(ster) is zeer goed bevallen. Conclusie: aan te bevelen als het geen probleem is het e.e.a. zelf te regelen.”

Miriam, 27 februari 2014 14:07 uur beoordeling: 9

“Prettig contact met Sietske Meewis, snelle reactie op vragen via de mail. Vriendelijk en kennis van zaken. Transparant over kosten. Goede prijs voor deze verzekering. Kortom, zeer tevreden. “

MJ, 23 januari 2014 9:01 uur beoordeling 8

“AOV afgesloten. Het hele proces ging uitermate correct en met prettige contacten. Voor herhaling vatbaar.”

S. van der Veen, 14 november 2013 15:41 uur beoordeling: 9

“Goed en snel geholpen door Sietske, arbeidesongeschiktheidsverzekering provisievrij laten maken, scheelt een paar honderd euro op jaarbasis!”

Anoniem, 23 augustus 2013 beoordeling: 5

"Ondanks de vriendelijke service van Sietske Meeuwis ben ik niet erg tevreden. Ik vond de toegevoegde waarde bij het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering minimaal en de prijs daarom te hoog voor de geleverde prestatie. Jammer dat het verplicht was om deze verzekering via een tussenpersoon af te sluiten, terwijl ik feitelijk alles zelf heb moeten doen."

John R, 8 juli 2013 20:10 uur beoordeling: 9

"Met Execution only dienstverlening een AOV afgesloten via FACN. Dienstverlening was prima: snel en efficiënt!"

Geralien Bax, 13 juni 2013 15:46 uur beoordeling: 9

"Snelle reactie op mail, goede antwoorden op vragen, kortom gewoon erg goed geholpen! Prettig"

W.G., 8 juni 2013 9:22 uur beoordeling: 9

"Prettig snel en duidelijk geholpen. Een aanrader voor iedereen. Geen poespas in een hand omdraai alles geregeld, klasse"

Bart Rekker, 2 mei 2013 11:48 uur beoordeling: 9

"Geholpen door Sietske van FACN, erg duidelijk en snel!! Lekker praktisch alles per mail en in duidelijke bewoordingen. Complimenten!"

Johan Hoppentocht, 1 mei 2013 16:14 uur beoordeling: 9

"Wij zijn zeer te spreken tot dusver. Alles telefonisch en via de mail afgehandeld . Alles klopt zoals afgesproken."

Astrid, 23 april 2013 19:36 uur beoordeling: 9

"snelle en correcte afhandeling bij het afsluiten van een verzekering Positief!"

dhr Hof, 13 april 2013 01:05 uur beoordeling: 9

"Goed persoonlijk contact. Snelle en duidelijke offertes. Een aanrader!"

A. van Zaanen, 12 april 2013 10:02 uur beoordeling: 8

"Ik ben uitermate tevreden gezien de makkelijke manier waarop er telefonisch contact kon worden gemaakt en vragen efficient konden worden afgehandeld, alsmede ook de snelle en vriendelijke manier waarop het e.e.a is afgehandeld."

Erik van Otterdijk, 7 april 2013 22:05 uur beoordeling: 10

"Ik heb alle contacten met FACN als zeer positief ontvangen. Er is altijd attent gereageerd, alle info was duidelijk, goede communicatie en bovenal: goedkoop. Wat mijn betreft een aanrader."

J.J.J.A. de Klerk 3 maart 2013 09:40 uur beoordeling: 10

"- klantvriendelijk - klantgericht - snelle afhandeling - flexibel"

R. van H., 3 februari 2013 16:44 uur beoordeling: 8

"Na invulling van aanvraagformulier ontvang je snel antwoord, evenals bij aanvullende vragen. Tevens is sprake van kwalitatief geschoolde medewerkers en accurate dienstverlening."

Tjebbe Joosten, 4 januari 2013 23:45 uur beoordeling: 10

"Met oprecht kan ik iedereen FACN aanbevelen. Als je maar weet wat je wilt kun je zelf een mooi aantal centen besparen. Complimenten aan Remko volgens mij werkt deze man 24 uur per dag. (hart voor zijn zaak). "

Verburg, 28 december 2012 22:49 uur beoordeling: 9

"Zeer goed zowel inhoudelijk als in de communicatie en service en dit tegen een scherp tarief."

Anneke L, 21 december 2012 14:49 uur beoordeling: 8

"Snelle, vriendelijke service en heldere toelichting. Kortom een erg prettige ervaring."

G.J. van der Stroom, 1 december 2012 09:08 uur beoordeling: 9

"Bijzonder goede ervaring. Erg behulpzaam"

Tim, 23 november 2012 10:47 uur beoordeling: 8

"Snel geregeld per mail en telefoon. Heel praktisch."

Sandra Heere, 26 september 2012 12:37 uur beoordeling: 10

"Ik ben heel erg tevreden over facn,alles werd mij op een duidelijke manier uitgelegd. We hadden een goede samenwerking.ik kon altijd terecht als ik nog iets te vragen had of om feedback te krijgen over zaken. ik raad iedereen facn aan. met net dat extra meer."

Sunita G, 20 september 2012 11:52 uur beoordeling: 10

"Prima service, snel, accuraat en vriendelijk!"

Duckers, 17 september 2012 20:10 uur beoordeling: 9

"Goede ervaring tot nu toe! 9+ ervaring is dat er geen wachttijden zijn. Zeer snelle en duidelijke informatie aan de telefoon."

Lex van A., 21 augustus 2012 11:07 uur beoordeling: 8

"Ik ben steeds snel en adequaat geholpen door steeds dezelfde persoon. dat werkte erg plezierig en efficiënt."

Karin L., 6 augustus 2012 22:08 uur beoordeling: 8

"Ik had mezelf al grondig verdiept in de aov en wist precies wat ik wilde. Voor een adviseur viel daar weinig eer meer aan te behalen. De mogelijkheid van 'execution only' bij FACN gunt mij een financieel voordeel voor mijn inspanningen. Evengoed werden vragen over offertes en polisvoorwaarden snel en adequaat beantwoord. Heel prettig! "

Perry de Wit, 23 juli 2012 14:41 uur beoordeling: 10

"Ondanks de execution only een zeer positieve ervaring. Er waren wat dingen niet goed gelopen bij de verzekeraar, maar dit is allemaal perfect opgelost zonder dat ik er zelfs maar voor heb hoeven bellen. Het is dat ik maar één verzekering nodig heb, anders zou ik zo terugkomen."

Jort Oldenhof, 5 juli 2012 16:32 uur beoordeling: 9

"Snelle en correcte afhandeling! Super!"

A.W.J. V., 25 juni 20: 47 uur beoordeling: 8

"heel tevreden over de behandeling voor onze verzekering Goede snelle afhandeling"

J. van den B., 20 juni 2012 15:04 uur beoordeling: 8

"Snelle afhandeling van de aanvraag. Alles per mail mogelijk en duidelijke uitleg gekregen. Verder goedkoop, fijn."

Sander, 17 juni 2012 12:18 uur beoordeling: 9

"Ik ben zeer tevreden over FACN. Altijd een snelle reactie, zeer behulpzaam en kundig. Ik zou FACN zeker aanbevelen!"

Marco A, 29 mei 2012 14:09 uur beoordeling: 10

"Zeer positieve ervaring. Zeer snelle reactie op e-mails een zeer snelle afhandeling van verzekeringsaanvraag."

Inge Schaap, 10 mei 2012 14:54 uur beoordeling: 8

"FACN heeft ons geholpen met het overstappen van een AOV met provisie naar dezelfde AOV zonder provisie. Het scheelt ons 30% per maand. We werden regelmatig op de hoogte gehouden over het verloop van de overstap en de beperkende clausule is komen te vervallen. Helemaal top!!!"

Joe, 2 mei 2012 16:21 uur beoordeling: 8

"tp is makkelijk te vinden en offerte is snel via de website of mail aangevraagd. Bij wijzigingen wordt er ook direct gereageerd. Al met al goede ervaringen er wordt duidelijk gecommuniceerd."

Carin, 20 april 2012 18:35 uur beoordeling: 9

"Goede service. Altijd snel en vakkundig antwoord. Lage bemiddelingskosten. Zeer tevreden."

Tim Jansen, 17 april 2012 16:30 uur beoordeling: 10

"Prima voor execution only. Snelle en goede antwoorden op al mijn vragen."

Driessen, 11 april 2012 17:00 uur beoordeling: 10

"Zeer goede service en snelle reactie per email. Kortom een aanrader! "

R. Esser, 11 april 2012 11:24 uur beoordeling: 9

"We hebben een fantastisch contact met mevrouw Sietske Meewis ervaren. Ze was zeer terzakekundig en buitengewoon duidelijk in haar uitleg. Ze kwam haar beloftes na en werkte ook nog eens snel! Onze complimenten."

P. Pijnenburg, 27 maart 2012 13:31 uur beoordeling: 8

"Tijdens telefonisch gesprek is veel duidelijk geworden en heb ik informatie op maat gekregen. Ook de klantvriendelijkheid sprak mij aan."

M Heeremans, 21 maart 2012 21:49 uur beoordeling: 8

"Spoedige reactie op vragen, prettig om zaken mee te doen"

Bert, 11 maart 2012, 12:17 uur beoordeling: 9

"Vriendelijke en hulpvaardige medewerkster. Tevens snelle afwikkeling"

A. Schilder, 11 maart 2012 01:59 uur beoordeling: 8

"Goede ervaring, correcte benadering en scherpe premie"

Michiel V., 7 maart 2012 12:27 uur beoordeling: 9

"Snelle afhandeling, klantgericht, een kundige contactpersoon, goed bereikbaar"

R. van Arnhem, 16 februari 2012 21:44 uur beoordeling: 8

"Duidelijk, snel en conform toezeggingen."

G.C. Mabelis, 13 februari 2012 10:14 uur beoordeling: 9

"Uitstekende ervaring. Correcte en snelle afhandeling. Prima informatie."

Klaas-Jan van Roekel, 8 december 2011 21:47 uur Beoordeling: 8

"Uitstekend geholpen, persoonlijke service en alles goed uitgelegd. Hele prettige ervaring al met al."

Marielle, 7 december 2011 10:22 uur Beoordeling: 9

"Ik ben in het execution only traject uitstekend begeleid door FACN. Remko Grijm was mijn contactpersoon. Hij was stipt, snel en accuraat. Kortom, ik ben uitstekend geholpen en wil FACN bij iedereen warm aanbevelen!"

Van B., 22 augustus 2011 07:48 Uw cijfer 9

"Een zeer goede bemiddeling in het afsluiten van een polis."