Aegon AOV Zelfstandigen

Aegon

AEGON AOV voor Zelfstandigen

Als ondernemer beslist u zelf. U organiseert zelf uw werkzaamheden en u bent zelf verantwoordelijk voor uw inkomen. Ook als u door ziekte of een ongeval niet (meer) kunt werken. Om dan verzekerd te zijn van voldoende inkomen, kiest u voor een goede en goedkope AOV. Een AOV waarbij u iets te kiezen heeft, zoals de AEGON AOV-verzekering.

Bekijk productaanpassingen mei 2012

Bij aanvang van de verzekering, kijkt Aegon wel of de cliënt niet meer dan 80% van het inkomen gaat verzekeren. Bij uitkering echter, wordt niet gekeken wat het inkomen van de laatste jaren geweest is, kortom daar gedraagt deze verzekering als een sommenverzekering.

Keuzevrijheid AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV):
* u kiest zelf de dekking die past bij uw situatie.
* inkomensbescherming: het verzekerde bedrag is altijd de basis voor de uitkering.
* altijd beroepsdekking, ook op de lange termijn.
* de premie wordt mede afgestemd op uw daadwerkelijke werkzaamheden.
* provisieloos afsluiten mogelijk via Goedkoopste AOV.nl

Voor wie is de AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)?
* u bent zelfstandig of directeur-grootaandeelhouder, vrije beroepsbeoefenaar, zelfstandige zonder personeel, freelancer, vrije beroepsbeoefenaar of directeur-grootaandeelhouder in loondienst.
* u wilt zich verzekeren tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid.

Inkomensgarantie en beroepsdekking AOV
De AEGON Zelfstandigen AOV biedt u de zekerheid van inkomensgarantie en beroepsdekking. Dit betekent dat het verzekerde bedrag altijd de basis is voor uw uitkering, ook op de lange termijn. De mate van arbeidsongeschiktheid wordt bepaald aan de hand van uw eigen beroep.

Premie mede op basis van daadwerkelijke werkzaamheden
Bij de AEGON Zelfstandigen AOV betaalt u nooit teveel, doordat uw premie wordt afgestemd op uw daadwerkelijke werkzaamheden. Het bedrag wordt dus niet, zoals gebruikelijk is, alleen bepaald op basis van uw beroep. Wel zo eerlijk.

Keuzevrijheid AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Wilt u zelf bepalen welke AOV-dekking u wenst? U kunt kiezen uit vier varianten. Elke hogere variant heeft een uitgebreidere dekking. En u beslist over zaken zoals de hoogte van het verzekerd bedrag, uw eigen-risicoperiode, eindleeftijd, uitkeringsduur, de ondergrens van de mate van arbeidsongeschiktheid, en indexering van het verzekerd bedrag of uitkering.


Wilt u meer informatie of deze AOV verzekering afsluiten? Neem contact met ons op.

U kunt ook een gratis AOV offertevergelijk aanvragen.