De Huisartsen-AOV van Movir

vrijdag, 31 januari 2020

De Huisartsen-AOV

Movir introduceert op 1 februari 2020 de Huisartsen-AOV. Een AOV speciaal voor huisartsen van nu.

Preventiediensten voor huisartsen van nu.

De Huisartsen-AOV heeft speciale preventiepakketten voor praktijkhouders, waarnemers en jonge ouder. Ook biedt Movir individuele coaching op elke onderwerp waar een huisarts van wakker zou kunnen liggen. En bij uitval kunnen huisartsen natuurlijk rekenen op een uitkering en perfecte ondersteuning op maakt, zoals u van Movir gewend bent. Medici waarderen de ondersteuning van Movir bij re-integratie met een 8.0.

Een lagere premie over de gehele looptijd

De premie van de Huisartsen-AOV is gebaseerd op het huidige risicoprofiel en claimgedrag van huisartsen. Door aanscherping van het acceptatieproces en introductie van de preventiepakketten voor huisartsen, is de premie van de Huisartsen-AOV over de gehele looptijd lager dan van de Beroeps-AOV.

Varianten en aanvullende verzekeringen van de Huisartsen-AOV

De (langlopende) Huisartsen-AOV is voor vrijgevestigde huisartsen. Deze is aan te vullen met de Waarnemingsverzekering, de Vaste kostenverzekering en/of de Ongevallenverzekering. Voor huisartsen in loondienst is er de Huisartsen-AOV Loondienst. Hiermee kunnen zij het excedent verzekeren. Deze verzekering kan worden aangevuld met de Huisartsen-AOV Vaste lastenverzekering en/of de Ongevallenverzekering.

Hier kunt u een vrijblijvende Offerte aanvragen

« Terug naar nieuwsoverzicht