AveroAchmea AOV

AveroAchmea

AveroAchmea AOV: Inkomen Continu

Deze vernieuwende arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) doet meer dan alleen inkomens-risico afdekken. Avero helpt u ook om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. En als het toch zover komt, ondersteunt Avero u bij de re-integratie.

Inkomen Continu, arbeidsongeschiktheidsverzekering Avero Achmea

Inclusief preventie en re-integratie
De taak van een ondernemer is te ondernemen. In volle vrijheid, met alle touwtjes in eigen hand. Maar wat, als u niet meer kunt werken? Voor ondernemers zijn er geen cao of sociaal vangnet. Daarom biedt Inkomen Continu de zorgeloze inkomenszekerheid die u nodig hebt. Deze vernieuwende arbeidsongeschiktheidsverzekering doet meer dan alleen inkomensrisico afdekken. Avero helpt u ook om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. En als het toch zover komt, ondersteunen zij u bij de re-integratie.

AOV Continu Compact of AOV Continu Compleet
Inkomen Continu betekent ook: kunnen kiezen tussen een uitgebreide of eenvoudige verzekering. Beide pakketten - Compact en Compleet - bieden een volledige dekking tegen arbeidsongeschiktheid en volop re-integratiemogelijkheden.

Met Inkomen Continu Compleet houdt u het heft in handen. U kunt zelf de verzekering samenstellen die meegroeit met uw ondernemerschap en uw leven. Inkomen Continu Compleet biedt bovendien een extra ongevallendekking, aanvullende preventiediensten en dekking bij zwangerschap.

Bent u niet volledig afhankelijk van uw ondernemersinkomen? Dan past Inkomen Continu Compact waarschijnlijk uitstekend bij u. Daarentegen is Inkomen Continu Compleet bedoeld voor ondernemers die meer maatwerk willen en een verzekering die kan meegroeien met het bedrijf.

Voordelen op een rij AveroAchmea AOV Inkomen Continu
* Geen inkomenstoets.
* Sommenverzekering.
* Offertes voor starters tot 59 jaar en voor overige ondernemers tot 54 jaar.
* De minimale looptijd van de verzekering tot de eindleeftijd is vijf jaar.
* Kiest u voor een contractduur van drie jaar? Dan heeft u de eerste drie jaren een instroomkorting op uw premie. Bij Inkomen Continu Compleet kunt u daarbij zelfs kiezen uit verschillende kortingsstaffels. Deze kortingen gelden niet alleen voor starters, maar voor alle ondernemers die bij ons een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten.
* Zodra u iets overkomt, krijgt u een vaste contactpersoon bij Avero, met alle kennis van zaken. Samen zoekt u naar de beste oplossingen, totdat u weer aan de slag kunt. En als daar specialistische hulp voor nodig is, dan regelen we die voor u.
* U bent arbeidsongeschikt voor uw oorspronkelijke werk, maar u wilt toch graag aan de slag? De bijkomende extra kosten voor revalidatie, omscholing of werkplekaanpassing worden vergoed.
* Avero zet haar expertise op het gebied van zorg voor u in. U kunt bijvoorbeeld rekenen op onze wachtlijstbemiddeling, zodat u snel wordt geholpen.
* Gaat u meer of minder verdienen? U kunt de verzekering aanpassen en zo met uw bedrijf laten meegroeien.
* Geen keuringsgrenzen: Acceptatie vindt plaats op basis van een telefonische gezondhedsverklaring (Compleet) of vier gezondheidsvragen (Compact).

Voor de exacte omschrijving van de dekking bekijk de polisvoorwaarden..

Wilt u meer informatie of deze AOV verzekering afsluiten? Neem contact met ons op.

U kunt ook een gratis AOV offertevergelijk aanvragen.