Reaal AOV Verzekeringen

Reaal

REAAL een aantal inkomensverzekeringen (AOV). Zowel voor de ondernemer als voor de werknemer. Hieronder staan de belangrijkste REAAL inkomensverzekering genoemd.

REAAL Ondernemers AOV
De Reaal Ondernemers AOV is dé arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers die de zekerheid van een complete dekking willen, zonder allerlei extra’s. Deze AOV sluit aan op de eisen en wensen van de moderne ondernemer, die flexibel inspeelt op kansen in de markt. Het is mogelijk het verzekerde bedrag jaarlijks aan te passen aan het inkomen en er wordt geprofiteerd van een hoge instapkorting (40%, 20%, 10%). En zolang er geen aanspraak wordt gemaakt op een uitkering, heeft men recht op een aantrekkelijke no-claimkorting die kan oplopen tot 12,5%. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van preventieve hulp en is er recht op een effectieve re-integratiebegeleiding.
Ga verder naar Reaal Ondernemers AOV

REAAL UNIM AOV en REAAL UNIM PLUS AOV
De Reaal UNIM AOV is speciaal ontwikkeld voor zelfstandige ondernemers en vrije beroepsbeoefenaars met een hoog opleidingsniveau, werkzaam in de (para-) medische sector of zakelijke dienstverlening. Er is keuze uit drie verzekeringsvarianten, waarbij de eigen risicotermijn, de contractduur en de eindleeftijd zelf kan worden bepaald. Bovendien kan men gebruik maken van preventieve hulp en is er recht op een effectieve re-integratiebegeleiding. Dat alles tegen zeer scherpe premies, die ook nog eens fiscaal aftrekbaar zijn.
Ga verder naar REAAL UNIM AOV of REAAL UNIM Plus AOV .

REAAL Uitgaven AOV
Met de Reaal Uitgaven AOV kan de werknemer, ondernemer of directeur-grootaandeelhouder zijn uitgaven verzekeren bij arbeidsongeschiktheid. De Uitgaven AOV is een sommenverzekering en heeft diverse dekkings- en keuzemogelijkheden. De verzekering kan zowel bruto als netto gesloten worden.
Ga verder naar REAAL Uitgaven AOV.

REAAL UNIM AOV voor Werknemers
De Reaal UNIM AOV voor Werknemers is speciaal ontwikkeld voor werknemers met een hoog inkomen, werkzaam in de (para-) medische sector of zakelijke dienstverlening. Er is keuze uit twee verzekeringsvarianten, waarbij de contractduur en de eindleeftijd zelf kan worden bepaald. Bovendien kan men gebruik maken van preventieve hulp en is er recht op een effectieve re-integratiebegeleiding. Dat alles tegen zeer scherpe premies, die ook nog eens fiscaal aftrekbaar zijn.
Ga verder naar Reaal Werknemers AOV.

Wilt u meer informatie of deze AOV verzekering afsluiten? Neem contact met ons op.

U kunt ook een gratis AOV offertevergelijk aanvragen.