TAF Zelfstandigenplan

taf

Volgens de Consumentenbond een van de beste woonlastenbeschermers in de markt.

Met het TAF Zelfstandigenplan weet u zeker dat uw maandelijkse lasten gedekt zijn. Dat geeft u alle tijd om een andere baan te zoeken of te herstellen van uw ziekte. En dat slaapt een stuk geruster.

Sinds de afschaffing van de WAZ hebben veel zelfstandig ondernemers er een dilemma bij: neem ik een dure arbeidsongeschiktheidsverzekering of neem ik een risico? Eigenlijk wilt u wel inkomenszekerheid. Gelukkig is nu een prima alternatief speciaal door TAF ontwikkeld voor zelfstandig ondernemers. Het TAF Zelfstandigenplan is een zeer betaalbaar alternatief.

U sluit het heel gemakkelijk en snel af zonder medische keuring! U kunt maximaal € 5.000,- per maand verzekeren en het te verzekeren maandbedrag mag niet hoger zijn dan 90% van het totaal aan aantoonbare vaste maandlasten.

U profiteert van aantrekkelijke acceptatiecriteria en een goede dekking op basis van beroepsarbeidsongeschiktheid en passende arbeid.

Is uw ‘gat’ te groot om uw vaste maandlasten te kunnen blijven betalen, dan is het TAF Zeldstandigenplan een goed en betaalbaar alternatief voor meer zekerheid.

Ga hier direct naar
bereken premie TAF Zelfstandigenplan


Wilt u meer informatie of deze AOV verzekering afsluiten? Neem contact met ons op.

U kunt een gratis AOV offerte aanvragen van de goedkoopste AOV zonder provisie.