Waerdevol Woonlastenverzekering

Waerdevol financiële producten is gestart in oktober 2008. Het eerste product dat onder deze merknaam is ontwikkeld is de Waerdevol Woonlastenverzekering.

De Waerdevol woonlastenverzekering is door de Consument en Geldgids november 2008 verkozen tot één van de beste woonlastenverzekeringen van dit moment; een zeer uitgebreide dekking, tegen een redelijke premie. Afhankelijk van de situatie komt de Waerdevol Woonlastenverzekering hiermee meestal op de eerste of tweede plaats.

Met de Waerdevol Woonlastenverzekering verzekert u mogelijke financiële risico’s in geval u werkloos of arbeids-ongeschikt wordt door ziekte of ongeval. Er wordt uitgegaan van een te verzekeren maandbedrag.

Het te verzekeren bedrag heeft alles te maken met uw huidige woonlasten. Dus: het bedrag dat u maandelijks nodig heeft om uw woonlasten te kunnen blijven betalen. Dit maandbedrag is uiteraard geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie (minimaal € 150,- per maand en maximaal € 2.500,- per maand).

De premie voor de Waerdevol Woonlastenverzekering behoort tot de scherpste in de markt. De verzekeringspremie kan zowel per maand als ineens (koopsom) worden betaald. Het is ook mogelijk een combinatie van maandpremie en koopsom te kiezen.

De Waerdevol Woonlastenverzekering is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Bovemij Verzekeringen N.V. (100% dochter van BOVAG). Exclusief ontwikkeld voor en uitsluitend verkrijgbaar bij de financieel adviseurs die zijn aangesloten bij Waerdevol financiële producten.

Downloads
brochure Waerdevol Woonlastenverzekering
consument en Geldgids Waerdevol Woonlastenverzekering
algemene voorwaarden Waerdevol Woonlastenverzekering

Waerdevol Woonlastenverzekering afsluiten met de laagste provisie of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

WAERDEVOL Woonlastenverzekering ook als netto woonlastenverzekering verkrijgbaar.

terug naar Woonlastenverzekeringen