Allianz Woonlastenverzekering

allianz

Kunt u 30% besparen op uw woonlasten? Of wilt u uw woonlasten verzekeren?

Het kan zomaar gebeuren, een ongeval, ziekte, een burnout. Opeens kunt u gewoon niet meer werken. Het is aannemelijk dat uw inkomen fors daalt.

Met de Allianz woonlastenverzekering kunt u uw woonlasten verzekeren.

Voordelen van de Allianz Woonlastenverzekering zijn:

* Beste dekking voor een lage premie;
* Beide partners verzekerd op één polis;
* Optionele werkloosheidsdekking;
* Looptijd is af te stemmen op uw hypotheek;
* Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid;
* Goede aansluiting op de WIA.

Helder en flexibel

U kiest zelf uw verzekerde woonlasten aan de hand van het bedrag dat u kwijt bent aan rente en aflossing van uw hypotheek. Verder zijn ook de kosten, voor gas, water en licht en de eventuele maandelijkse kosten voor de Vereniging van Eigenaren mee te verzekeren. Naast de standaarddekking voor arbeidsongeschiktheid kunt u de woonlastenverzekering uitbreiden met een dekking voor werkloosheid.

In veel gevallen draagt ook uw partner bij aan de woonlasten. U kunt daarom aangeven hoeveel procent van de verzekerde woonlasten u wilt laten uitkeren wanneer één van u arbeidsongeschikt of werkloos wordt.

Allianz Woonlastenverzekering voor werknemers en zelfstandig ondernemers

Kiest u als werknemer voor de WIA-volgende variant van de Allianz Woonlastenverzekeringen, dan start de uitkering twee jaar nadat u arbeidsongeschikt bent geworden. In de eerste twee jaar van uw ziekte betaalt uw werkgever uw loon door. Daarna wordt u gekeurd door het UWV. Stelt het UWV vast dat u voor meer dan 35% arbeidsongeschikt bent dan keert de Allianz Woonlastenverzekering het volledige verzekerde bedrag uit. Maar u ontvangt ook al een uitkering wanneer u meer dan 15% in verdiencapaciteit achteruit gaat.

Kiest u als ondernemer of als werknemer voor de variant op basis van passende arbeid, dan heeft u een eigen risicotermijn van één jaar. De uitkering start dan één jaar nadat u arbeidsongeschikt bent geworden. Keuring vindt plaats door een door Allianz aangewezen arts.

downloads Allianz Woonlastenverzekering
voorwaarden Allianz woonlastenverzekering
brochure Allianz woonlastenverzekering

Wilt u meer informatie of deze woonlastenverzekering afsluiten? Neem contact met ons op.

U kunt een gratis AOV offerte aanvragen van de goedkoopste AOV zonder provisie.

terug naar Woonlastenverzekeringen