15 procent MKB'ers heeft geen AOV verzekering

vrijdag, 26 februari 2010

Ondernemers in het MKB bezuinigden in 2009 vanwege de financiële crisis op hun pensioen of arbeidsongeschiktheidsvoorziening (AOV), 15 procent is zelfs geheel niet verzekerd. Dat blijkt uit onderzoek van EIM en Z24.

Ongeveer een derde van de ondernemers heeft geen enkele verzekering afgesloten voor inkomensterugval vanwege zwangerschap, ziekte, arbeidsongeschiktheid en pensionering.

Verder heeft 15 procent van de ondernemers geen verzekering en spaart ook niet voor de inkomensgevolgen van bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of pensionering.

De crisis heeft er in 2009 voor gezorgd dat een klein deel van de ondernemers is gaan besparen op een inkomensrisicoverzekering. Dit kan door de dekking van de verzekering in te perken waardoor deze goedkoper wordt of door de verzekering helemaal stop te zetten.

De beste AOV's (arbeidsongeschiktheidsverzekeringen) vergelijken, provisieloos afsluiten, eenvoudig premie besparen en optimaal uw inkomen verzekeren kan via Goedkoopste AOV.nl. Zo kunt u prettig uw risico's verzekeren.

Vraag een gratis offerte van de goedkoopste en beste AOV voor u, kies zelf de voor u de beste arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen de laagste kosten. Gegarandeerd de laagste premie, de laagste provisie en de laagste afsluitkosten. Alle gerenommeerde verzekeraars bieden wij aan.

Vraag hier uw gratis offerte voor de goedkoopste en beste AOV met of zonder provisie.

« Terug naar nieuwsoverzicht