Dierenartsen snel arbeidsongeschikt volgens MOVIR

dinsdag, 2 maart 2010

Bijna de helft van de dierenartsen heeft wekelijks of zelfs dagelijks te maken met ‘lastige’ klanten. Jongere en vrouwelijke dierenartsen hebben relatief méér klantcontacten die zij als lastig ervaren. Maar liefst één op de zes dierenartsen is geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt, bij 55-plussers is dat zelfs de helft. Dat blijkt uit onderzoeken van Movir.

Om deze grote arbeidsongeschiktheid terug te dringen heeft Movir in 2007 een preventieprogramma ontwikkeld. Movir: 'Het programma houdt in dat dierenartsen met een Movir-verzekering de tariefsverhoging per 1 januari 2008 terug kunnen verdienen als ze deelnemen aan de preventie-activiteiten.’ (bron: InFinance)

Movir biedt een modulair AOV-pakket, zowel voor (para)medici met een eigen praktijk als in loondienst. Hieruit kunt u zelf een verzekering op maat samenstellen.

Korting via uw beroepsvereniging
Wanneer u lid bent van een beroepsvereniging , kunt u wellicht korting krijgen op uw premie. Movir werkt namelijk nauw samen met veel beroepsverenigingen. In zo’n samenwerkingsovereenkomst wordt onder meer vastgelegd dat leden korting krijgen op hun verzekeringspremie.

Downloads voor Movir
brochure Medici Movir AOV
brochure zakelijke professionals Movir AOV
voorwaarden vaste kosten verzekering
voorwaarden vaste lasten verzekering

Wilt u meer informatie of deze AOV verzekering afsluiten? Neem contact met ons op.

U kunt een gratis AOV offerte aanvragen van de goedkoopste AOV zonder provisie.

« Terug naar nieuwsoverzicht