REAAL UNIM AOV zonder provisie goedkoper

dinsdag, 4 mei 2010

De REAAL UNIM AOV is speciaal ontwikkeld voor HBO'ers en academici werkzaam in de medische en paramedische sector of in de zakelijke dienstverlening. U kunt deze AOV ook zonder provisie afsluiten. U krijgt dan de goedkoopste AOV van REAAL UNIM.

Kort samengevat ziet de REAAL UNIM AOV er als volgt uit:

* Nooit te laag verzekerd door jaarlijkse indexering
* Met gunstige overbruggingsregeling

Voor wie geschikt?

Accountants, notarissen, ingenieurs, advocaten en andere adviseurs (Para)medici Directeuren-grootaandeelhouders (DGA's)

Wat verzekert u?

U verzekert het risico van arbeidsongeschiktheid. De mate van arbeidsongeschiktheid wordt vastgesteld door een onafhankelijk specialist.

Zo werkt het

Keuze uit 3 varianten

Passar: beoordeling arbeidsongeschiktheid in de eerste 5 jaar op basis van beroepsarbeidsongeschiktheid, daarna passende arbeid
Beroeps: beoordeling altijd op basis van beroepsarbeidsongeschiktheid
Beroeps+: beoordeling altijd op basis van beroepsarbeidsongeschiktheid + extra uitkeringsschijf bij een hoog arbeidsongeschiktheidspercentage (hoe hoger het arbeidsongeschiktheidspercentage, hoe hoger de uitkering).

Uitleg
Beroepsarbeidsongeschiktheid: in hoeverre kunt u uw oude werkzaamheden nog verrichten?
Passende arbeid: in hoeverre kunt u werkzaamheden verrichten, die binnen uw kunnen en bekwaamheden liggen?

Jaarlijkse indexering

Het is belangrijk dat u zeker bent van inkomen. Daarvoor moet het bedrag dat u verzekert, aansluiten bij uw inkomen. De jaarlijkse indexering zorgt hiervoor. Op deze manier blijft uw verzekerd bedrag dus waardevast en wordt de koopkracht behouden.

Tip: premie AOV fiscaal aftrekbaar

De premie voor de REAAL UNIM AOV kunt u bij de aangifte inkomstenbelasting in mindering brengen op uw inkomen uit werk en woning (box 1). Daar staat tegenover dat u over de eventuele uitkering ook belasting betaalt. Wilt u meer weten over de fiscale aspecten?
Kijk dan op www.belastingdienst.nl.

Gratis Health Protection

Met een REAAL UNIM AOV heeft u recht op gratis coaching en advies. U krijgt advies op het gebied van juridische, financiële en opvoedkundige vragen. U kunt op eigen initiatief en zonder verwijzing gebruikmaken van dit programma. Er zijn geen extra kosten aan verbonden, ook niet voor uw gezinsleden.

Bekijk ook:

REAAL UNIM AOV
AOV oversluiten naar een netto premie zonder provisie
Offerte vergelijk aanvragen beste en goedkoopste AOV


« Terug naar nieuwsoverzicht