Gratis 50% extra verzekerd maandbedrag!

woensdag, 19 mei 2010

Naar aanleiding van een door Cardif uitgevoerde marktanalyse blijkt dat met de invoering van de BGFO 2 de verzekerde bedragen lager en de looptijden van woonlastenverzekeringen korter zijn geworden.

In onze visie is het duidelijk dat de producten voorheen zo hoog en zo lang mogelijk werden verkocht qua verzekerde bedragen en looptijd. Dit alles had natuurlijk met het provisiebelang van de adviseurs te maken.

Cardif investeert in een tijdelijke actie. Actie Cardif houdt in: Dat vanaf 17 mei tot 1 september de eindconsument profiteert van gratis 50 % extra verzekerd maandbedrag op de Hypotheek Opvang Polis.

Klanten kunnen profiteren van gratis 50 % extra verzekerd maandbedrag of +/- 35% minder premie bij een Cardif HOP (Hypotheek Opvang Polis).

Het werkt als volgt:

Van 17 mei tot 1 september ontvangt de klant 50% meer kapitaaldekking voor dezelfde premie. Of wel kapitaal van 500 per maand tegen bijv. 29,00 wordt nu 750 voor 29,00. Anders gezien: premieverlaging van +/- 35%.

Tussenpersoon kan ook wanneer 500 passend is de premie terugrekenen naar een ander kapitaal ( 500/1,5= 333.33 verzekeren ---> resulteert in lagere premie).

Eerlijkheidshalve: wij begrijpen de actie niet helemaal in relatie tot de uitkomsten van het onderzoek. Meer voor hetzelfde geld is mooi, maar een passende dekking voor minder premie lijkt ons beter.

Ga naar:

Cardif HOP (Hypotheek Opvang Polis)
Cardif MOP (Maandlast Opvang Polis )
Cardif Zelfstandig Zeker Plan (ZZP AOV)

« Terug naar nieuwsoverzicht