Eenderde ondernemers geen inkomensverzekering

donderdag, 17 juni 2010

Als ondernemer kunt u slechts beperkt aanspraak maken op de sociale zekerheid. Dat betekent dat inkomensbescherming de hoogste prioriteit moet hebben.

Uit onderzoek van onderzoeksbureau EIM blijkt dat ongeveer eenderde van de ondernemers geen enkele verzekering afgesloten heeft voor het risico op inkomensverlies. Wel creëert ruim de helft een spaarpot waaruit geput kan worden bij zwangerschap, ziekte, arbeidsongeschiktheid en pensionering.

Sparen is prima om een reserve voor de verre toekomst mee op te bouwen. Maar arbeidsongeschiktheid kun je niet plannen en als u morgen ziek wordt, is uw spaartegoed misschien onvoldoende om een inkomen uit te halen. Als u zeker wilt weten dat uw inkomsten op peil blijven, ook als u door ziekte langere tijd uit de roulatie bent, kunt u beter kiezen voor een goede AOV verzekering.

Veel ondernemers denken dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering duur is. Maar er zijn verschillende mogelijkheden om de premie te drukken. U kunt kiezen voor een lange wachttijd, bijvoorbeeld. Verder zijn het verzekerde bedrag en de voorwaarden van invloed op de premiehoogte. En als ondernemer kunt u de premies aftrekken van uw belastbaar inkomen. Al met al kan de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zeer betaalbaar zijn. (bron: SEDW)

Vraag een gratis offerte van de goedkoopste en beste AOV voor u, kies zelf de voor u de beste arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen de laagste kosten. Gegarandeerd de laagste premie, de laagste provisie en de laagste afsluitkosten. Alle gerenommeerde verzekeraars bieden wij aan.

Vraag hier uw gratis offerte voor de goedkoopste en beste AOV met of zonder provisie.

« Terug naar nieuwsoverzicht