Starterskorting MOVIR AOV voor Medici

donderdag, 23 september 2010

Wat is de starterskorting van de MOVIR AOV?

Juist omdat u als starter te maken krijgt met hoge investeringen wilt u uw financiële zaken goed geregeld hebben. Daarom hanteert Movir een aantrekkelijke starterskorting: het eerste jaar krijgt u 25% korting op de premie, het tweede jaar 15% korting en het derde jaar 10% korting.

Wanneer komt u in aanmerking voor starterskorting van MOVIR?
Als u zich minder dan drie jaar geleden zelfstandig gevestigd hebt of gaat waarnemen als zelfstandige en u jonger dan 45 jaar bent.

Wat is de Beroepsopleidingsverzekering van MOVIR?
De Beroepsopleidingsverzekering is een verzekering op maat voor medisch specialisten in opleiding. Met de Beroepsopleidingsverzekering kunt u het verschil tussen maximaal 100% van uw loon en 70% van het gemaximeerde loon verzekeren. Zodra u uw specialisatie hebt afgerond, kunt u de Beroepsopleidingsverzekering van Movir zonder medische waarborgen omzetten naar de Beroeps- of Loondienst-AOV van Movir.

Beroepsopleidingsverzekering MOVIR voor orthodontisten
Voor aankomend orthodontisten heeft Movir een langlopende loondienstverzekering samengesteld. Deze verzekering garandeert een vaste uitkering tijdens de periode van arbeidsongeschiktheid. Daarnaast ondersteunt Movir uw omscholing: indien u door arbeidsongeschiktheid de opleiding moet beëindigen en zich gaat omscholen, ontvangt u gedurende 5 jaar een financiële bijdrage in de omscholingskosten van maximaal € 25.000,-.

Zie voor mee informatie ook AOV voor Medici MOVIR

Downloads voor Movir
brochure Medici Movir AOV
brochure zakelijke professionals Movir AOV
voorwaarden vaste kosten verzekering
voorwaarden vaste lasten verzekering

Wilt u meer informatie of deze AOV verzekering afsluiten? Neem contact met ons op.

U kunt een gratis AOV offerte aanvragen van de goedkoopste AOV zonder provisie.

« Terug naar nieuwsoverzicht