REAAL AOV zonder provisie voor hoger opgeleiden

donderdag, 7 oktober 2010

Reaal heeft een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering ontwikkeld, de REAAL Unim Plus-aov. Het product is bedoeld voor directeuren/grootaandeelhouders (dga's), (para)medici en adviserende beroepsgroepen als (register)accountants, notarissen, financial planners en organisatieadviseurs.

Om in aanmerking te komen voor deze REAAL UNIM Plus aov is minimaal een afgeronde HBO-opleiding nodig.

De Reaal Unim Plus-aov werkt met verzekerde daguitkeringen, die kunnen variëren tussen € 40 en € 500 (bij een leeftijd tot 35 jaar) of € 600 (vanaf 35 jaar). De maximale uitkeringen per jaar bedragen respectievelijk € 182.500 en € 219.000. Zelfstandig ondernemers kunnen maximaal 80% verzekeren van de gemiddelde winst uit onderneming in de voorgaande drie kalenderjaren; voor dga's geldt een maximum van 80% van het gemiddelde loon in de laatste drie jaar in de betreffende vennootschap.

Gedurende de eerste drie jaar geldt een instapkorting op de premie van 25% in het eerste, 15% in het tweede en 5% in het derde jaar. De maximale acceptatieleeftijd is 55 jaar. Een medische keuring is verplicht als de verzekerde daguitkering € 274,00 of hoger is, of meer bedraagt dan € 60 bij aanvragers van 46 jaar of ouder.

gerelateerde berichten:

introductie REAAL UNIM Plus AOV
REAAL Lijfwacht voor aov-klanten
REAAL AOV verzekeringen

« Terug naar nieuwsoverzicht