REAAL AOV zonder provisie voor hoger opgeleiden

donderdag, 7 oktober 2010

Reaal heeft een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering ontwikkeld, de REAAL Unim Plus-aov. Het product is bedoeld voor directeuren/grootaandeelhouders (dga's), (para)medici en adviserende beroepsgroepen als (register)accountants, notarissen, financial planners en organisatieadviseurs.

Om in aanmerking te komen voor deze REAAL UNIM Plus aov is minimaal een afgeronde HBO-opleiding nodig.

De Reaal Unim Plus-aov werkt met verzekerde daguitkeringen, die kunnen variëren tussen 40 en 500 (bij een leeftijd tot 35 jaar) of 600 (vanaf 35 jaar). De maximale uitkeringen per jaar bedragen respectievelijk 182.500 en 219.000. Zelfstandig ondernemers kunnen maximaal 80% verzekeren van de gemiddelde winst uit onderneming in de voorgaande drie kalenderjaren; voor dga's geldt een maximum van 80% van het gemiddelde loon in de laatste drie jaar in de betreffende vennootschap.

Gedurende de eerste drie jaar geldt een instapkorting op de premie van 25% in het eerste, 15% in het tweede en 5% in het derde jaar. De maximale acceptatieleeftijd is 55 jaar. Een medische keuring is verplicht als de verzekerde daguitkering 274,00 of hoger is, of meer bedraagt dan 60 bij aanvragers van 46 jaar of ouder.

gerelateerde berichten:

introductie REAAL UNIM Plus AOV
REAAL Lijfwacht voor aov-klanten
REAAL AOV verzekeringen

« Terug naar nieuwsoverzicht