Reaal Health Protection wordt CounselingDirect

maandag, 18 juli 2011

Sinds een jaar biedt REAAL klanten met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) de preventieve service REAAL Lijfwacht.
Hiermee benaderen zij klanten die een REAAL AOV hebben afgesloten actief en doet Reaal het aanbod om deel te nemen aan jaarlijkse inventarisatiegesprekken en het Preventiekompas. Dit alles onder het mom 'voorkomen is beter dan genezen'.

REAAL Lijfwacht valt op, zo blijkt

Een klant Twitterde hier vorige week het volgende over:"#zzptip. #Reaal is pas nette AOV- verzekeraar: bellen mij zelf ivm hun preventieprogramma. Blij dat ik weg ben bij dure ASR."

REAAL Lijfwacht is ook genomineerd voor een Gouden Schild in de categorie 'out-of-the-box'.

REAAL Health Protection wordt CounselingDirect

Omdat relaties sommige dingen wellicht liever niet met hun verzekeraar bespreken, biedt Reaal als onderdeel van REAAL Lijfwacht een onafhankelijke coaching- en adviesdienst aan.

Deze diensten boden zij al aan onder de naam Health Protection. Vanaf nu hanteert REAAL de naam CounselingDirect. Dit is immers de naam van het bedrijf dat de diensten voor REAAL verzorgt.

Door gebruik te maken van de bedrijfsnaam CounselingDirect benadrukt REAAL de onafhankelijkheid van deze service. CounselingDirect is een professionele partij die 365 dagen per jaar,

24 uur per dag voor REAAL klanten bereikbaar. De komende week wordt de naam Health Protection in de communicatie-uitingen vervangen door CounselingDirect.


« Terug naar nieuwsoverzicht