Movir en Balieplus proosten op samenwerking

dinsdag, 30 augustus 2011

Met gemeenschappelijke inzet hebben BaliePlus directeur Paul Paasschens en Movir directeur Louis van Drunen op een speciale fiets een verse fruitshake geperst. Een gezonde traktatie om de goede samenwerking tussen BaliePlus en Movir te vieren. Beide partijen hebben onlangs besloten hun samenwerking voort te zetten.

“Wij zijn trots op onze samenwerking van inmiddels ruim tien jaar met BaliePlus”, vertelt Movir directeur Louis van Drunen.

“Advocaten verzekeren zich bij MOVIR tegen inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid. Door de samenwerkingsovereenkomst met Balieplus profiteren advocaten bovendien jaarlijks van een unieke winstdelingsregeling. Ook over het afgelopen jaar waren we in staat om ruim 3% van de betaalde premie terug te geven. Een mooi resultaat in deze economisch moeilijke tijd wat wij graag op een gezonde en ludieke manier willen vieren.”

Paul Paasschens: “Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Movir en over de arbeidsongeschiktheidverzekering en dienstverlening die zij onze leden te bieden hebben. Deze sluiten namelijk heel goed aan op de behoeften van onze leden. Met Movir kiezen wij voor kwaliteit.”

De verlengde samenwerking wordt binnenkort ook met alle advocaten gevierd. (bron: Movir)

zie ook:

MOVIR AOV voor Zakelijke Professionals
Movir deelt winst wederom met advocaten

« Terug naar nieuwsoverzicht