Geen maximum leeftijd acceptatie bij MOVIR

dinsdag, 27 september 2011

Movir schaft de maximale acceptatieleeftijd voor haar arbeidsongeschiktheidsverzekering af. De maximum leeftijd die de Movir hanteerde voor het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering was 54 jaar.

Door het schrappen van de maximum acceptatieleeftijd door Movir kunnen mensen van 55 jaar of ouder nu ook bij Movir terecht voor het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook kunnen deze mensen nu een wijziging op hun bestaande ao-verzekering door laten voeren.

Ook blijft de premievrijstelling in het laatste jaar van de verzekering van kracht. Daarbij geldt er wel een minimale periode van vijf jaar tussen de gewenste ingangsdatum en de einddatum van de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Deze minimale periode geldt ook voor mutaties op bestaande verzekeringen.

De beleidswijziging voor het wijzigen van de maximale acceptatieleeftijd voor arbeidsongeschiktheidsverzekering is is het gevolg van een toenemende vraag van klanten.

Movir kreeg steeds vaker het verzoek voor meer flexibiliteit voor de doelgroep 55 jaar en ouder.

Door maatschappelijke en economische omstandigheden is er steeds meer behoefte om de eindleeftijd van de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen te verhogen.

Dat kan nu dus ingevuld worden bij Movir met de afschaffing van de acceptatieleeftijd.


zie ook:

MOVIR deelt ook winst met artsen
Verlaging tarieven MOVIR medici
MOVIR acceptatie versoepeld
MOVIR AOV voor Medici
MOVIR AOV voor Zakelijke Professionals
Movir deelt winst wederom met advocaten

« Terug naar nieuwsoverzicht