Movir introduceert Elestia coaching

maandag, 19 december 2011

Onder de naam Elestia presenteert arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir per 1 januari 2012 een vernieuwde, onafhankelijke coaching & counselingdienst. Movir-verzekerden en inwonende gezinsleden kunnen hier op ieder moment kosteloos gebruik van maken.

Een gratis coaching- & counselingdienst voor Movir-verzekerden en inwonende gezinsleden, uitgevoerd door MentaVitalis in Maarn. Gedurende twee maanden is een vaste coach of counselor beschikbaar per telefoon, sms of e-mail wanneer één begeleidingsgesprek niet volstaat. Indien nodig kunnen maximaal zes face-to-facegesprekken worden gevoerd.

Uitgebreide dienstverlening
Al jaren maakt externe coaching & counseling deel uit van de preventie van Movir. Met Elestia heeft zij deze service verder uitgebreid. Mede uit eigen ervaringen met preventie en re-integratie leerde Movir dat een vaste contactpersoon bijdraagt aan kwaliteit. Vandaar dat Elestia een unieke dienst heeft, dedicated support®: Als één begeleidingsgesprek niet volstaat, is een vaste coach of counselor twee maanden lang beschikbaar per telefoon, sms en/of e-mail.

Actieve nazorg
Een andere learning uit de eigen dienstverlening is het voorkomen van terugval. Daarom biedt Elestia een zogenaamde ‘actieve nazorg’. Na 6 maanden en een jaar neemt de coach of counselor contact op om ontwikkelingen te bespreken en tips en handvatten aan te reiken. Dit is een effectieve manier om terugval te voorkomen en langdurig resultaat te bereiken.

Een greep uit Elestia’s dienstverlening:
- deskundige professionals, specialisten in coaching & counseling
- altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar
- kosteloos, telefonisch, online én tot zes face-to-facegesprekken
- voor het hele gezin, dus ook partners en inwonende kinderen
- vertrouwelijke dienstverlening, Movir krijgt geen individuele informatie
- dedicated support®, een vaste coach twee maanden beschikbaar per telefoon, sms en e-mail.
- actieve nazorg, na ieder traject neemt de coach na zes en twaalf maanden zelf contact op

Vraagstukken
Movir directeur Louis van Drunen: “Iedereen loopt in zijn leven tegen vraagstukken aan. Dan kan het verhelderend zijn om deze kwesties met een ander te bespreken. Vaak met iemand in je naaste omgeving. Soms heb je echter behoefte aan een onafhankelijk en professioneel klankbord. Elestia is speciaal ontwikkeld voor Movir-verzekerden die een coach of counselor willen inschakelen, onafhankelijk van Movir, de eigen huisarts of werkgever.” De dienstverlening van Elestia bestrijkt uiteenlopende thema’s als maatschapkwesties, privé-werkbalans, conflicthantering, gezondheidsvragen en vragen rondom ouderschap & gezin.

Onafhankelijkheid gewaarborgd
De dienstverlening van Elestia is strikt vertrouwelijk en wordt uitgevoerd door MentaVitalis. Deze coaching & counselingspecialist heeft 10 jaar ervaring met begeleiding bij uiteenlopende vraagstukken en het ondersteunen van persoonlijke groei.

Preventieplatform
Arbeidsongeschiktheidsspecialist Movir hecht veel belang aan het voorkomen van arbeidsongeschiktheid. Zoveel dat zij vorig jaar preventie heeft opgenomen in haar voorwaarden van verzekering. Ook heeft zij een eigen Platform Preventie ingericht. Hierin kijken specialisten vanuit uiteenlopende disciplines naar mogelijkheden om preventie voor verzekerden naar een hoger platform te tillen.

Meer weten over de AOV's van MOVIR? Kijk dan hier. Wist u dat u elke AOV van MOVIR via ons provisievrij kunt afsluiten? Hiermee behaalt u nog eens 12,5% doorlopende premiekorting!

ander nieuws over MOVIR:

Starterskorting ook bij MOVIR
93% beveelt MOVIR aan
Verlaging tarieven MOVIR medici
MOVIR acceptatie versoepeld
MOVIR AOV voor Medici
MOVIR AOV voor Zakelijke Professionals
Movir deelt winst wederom met advocaten

« Terug naar nieuwsoverzicht