MOVIR AOV levert kwaliteit aan verzekerden

dinsdag, 10 januari 2012

Nieuwe verzekerden van arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir zijn in 2011 meer tevreden over de informatie die zij ontvangen over het aanvragen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering dan vorig jaar.

Dat blijkt uit het tevredenheidsonderzoek dat Movir onlangs hield onder haar verzekerden.

Ook zijn verzekerden nog steeds zeer tevreden over het re-integratieproces en ervaren zij Movir als bijzonder klantgericht.

Acceptatieprocedure MOVIR AOV

Eind 2010 introduceerde Movir haar brochure ‘De verzekering aanvragen’ en een informatieblad over het afsluiten van de arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen bijzondere voorwaarden en plaatste de verzekeraar een stappenplan op haar website.

Het effect van deze middelen is terug te zien in het klanttevredenheidsonderzoek; men is meer tevreden over de informatievoorziening.
Ook over de communicatie over de uitslag van de acceptatieprocedure is men positiever, mits de verzekering zonder uitsluitingen aangeboden werd. Deze steeg van 6,91 naar 7,24. Het meest tevreden is men over de medische keuring (7,38).

Men waardeert het feit dat de keuring thuis kan plaatsvinden op een door de verzekerde gewenst moment.

Re-integratie MOVIR

Nog steeds zijn verzekerden zeer tevreden over de begeleiding door Movir bij arbeidsongeschiktheid. Gemiddeld wordt het re-integratieproces beoordeeld met een 7,82. Het cijfer is echter lager dan in 2010 (8,26). Opvallend is dat langdurig arbeidsongeschikten meer tevreden zijn, dan verzekerden die net gere-integreerd zijn.

Verzekerden zijn positief over de klantgerichtheid van Movir. Movir is goed telefonisch bereikbaar, toont oprechte interesse, betaalt snel en correct uit, heeft een persoonlijke benadering, denkt mee, communiceert duidelijk en er is geen ‘administratief gedoe’. Verbeterpunten liggen met name op het gebied van kennis van de specifieke beroepsomstandigheden en nazorg/terugvalpreventie. Daarnaast heeft men behoefte aan minder verschillende contactpersonen.(bron: MOVIR)

Wij bieden u daarnaast de laagste afsluitkosten bij een provisieloze MOVIR AOV!

Profiteer nu van onze lage afsluitkosten bij het afsluiten van een provisievrije AOV.

* eenmalige afsluitkosten tijdelijk slechts € 495,00 voor elke provisievrije AOV
* bij meerdere provisievrije AOV's van bijvoorbeeld ook uw compagnon(s) slechts € 395,00
* geen jaarlijkse aanvullende kosten


Vraag hier uw gratis AOV-offerte(s) aan

aktiekortingen MOVIR:

MOVIR medisch specialisten klik hier
MOVIR PZO leden klik hier
MOVIR beroepsvereniging klik hier

ander nieuws over MOVIR:

Starterskorting ook bij MOVIR
93% beveelt MOVIR aan
Verlaging tarieven MOVIR medici
MOVIR acceptatie versoepeld
MOVIR AOV voor Medici
MOVIR AOV voor Zakelijke Professionals
Movir deelt winst wederom met advocaten

« Terug naar nieuwsoverzicht