REAAL blij met onderzoek AOV

maandag, 20 februari 2012

Werkgroep Clarus van Adfiz onderzocht 38 arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandigen en directeuren-grootaandeelhouders.

De REAAL Ondernemers AOV komt goed voor de dag in dit onderzoek. De REAAL Ondernemers AOV scoort 100% op de toetscriteria. In november 2011 behaalde de Reaal Ondernemers AOV ook al een nummer 1-positie in de MoneyView ProductManager.

REAAL is uiteraard ook weer blij met het onderzoek van Adfiz. Het bevestigt voor hen de kwaliteit van de REAAL Ondernemers AOV en geeft duidelijkheid over een deel van de voorwaarden van verschillende aanbieders.

Bekijk het AOV Classificatiesysteem Adfiz

Scherpe premie en méér bij REAAL AOV's

De Ondernemers AOV van REAAL is dus een heel complete arbeidsongeschiktheidsverzekering. En dat voor een scherpe premie. Het is zoals Reaal het zelf noemt: dé AOV voor Ondernemend Nederland. Maar de Reaal Ondernemers AOV biedt nog méér, namelijk een uitstekende service van aanvraag tot claimbehandeling en re-integratie.

Daarnaast helpt Reaal haar AOV-klanten bij het voorkomen van arbeidsongeschiktheid: met de gratis preventieservice Reaal Lijfwacht.

Vraag nu een offerte aan zonder provisie!

zie ook:

REAAL UNIM Plus AOV
Reaal Health Protection
Reaal Lijwacht genomineerd


« Terug naar nieuwsoverzicht