Preventiescan Generali AOV succesvol

maandag, 23 april 2012

Generali heeft veel aandacht voor preventie. Voorkomen is altijd nog beter dan genezen.

Zo neemt Generali de kosten voor haar rekening van een aantal preventieve maatregelen. Zoals psychologische dienst- en hulpverlening door MentaVitalis. Of de tweejaarlijkse preventieve medische check-up.

Mentavitalis biedt een klankbord voor uiteenlopende zaken als balans privé-werk, ondernemersproblemen, gezondheidsvragen of zaken die mensen emotioneel raakt. Generali biedt haar klanten graag dit platform.

Stresspreventiescan

Stress kan een oorzaak zijn van arbeidsongeschiktheid. Gezonde spanning is niet erg, maar te veel stress beïnvloedt de gezondheid. Waar ligt de grens? Onlangs heeft Generali haar verzekerden een online stresspreventiescan aangeboden. Met deze scan krijgt een klant inzicht in zijn stressniveau. Het belang van deze test is dat de verzekerde hierdoor tijdig signalen kan herkennen en deze zo nodig preventief kan aanpakken.

Online stresspreventiescan voor AOV verzekerden een succes!

Deze test was een succes! 44% van de klanten die de enquête hebben ingevuld zijn startende zzp-ers die werkzaam zijn in de zakelijke dienstverlening. Meer dan 80% heeft een normaal stressniveau.

« Terug naar nieuwsoverzicht