MOVIR biedt korting aan FFP

donderdag, 19 april 210

De Federatie Financieel Planners (FFP) en Movir sluiten per 1 oktober 2012 een convenant. FFP-leden, zowel in loondienst als vrijgevestigd, genieten hierdoor voordeel bij het sluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir.

FFP

De FFP kent hoge kwaliteitseisen voor financieel planners die willen toetreden. Deze eisen hebben betrekking op zowel vakinhoudelijke kennis, als gedrag en aanspreekbaarheid. De vakinhoudelijk kennis wordt door middel van een examen getoetst bij de toelating. Gedurende de certificering wordt de kennis bijgehouden door permanente educatie.

Marjan van Kasteren, directeur van de Federatie: “De FFP ondersteunt haar 3.500 aangesloten financieel planners met deskundigheidbevordering en het meer zichtbaar maken van de toegevoegde waarde van een financieel planner voor consumenten.”

Voordelen voor beide partijen

FFP-leden komen per 1 oktober 2012 in aanmerking voor een premiekorting. Movir-directeur Louis van Drunen: “ Naast deze korting willen we met deze samenwerking onze kennis van de doelgroep verdiepen. Dit biedt ons mogelijke aanknopingspunten voor het verder uitbouwen van ons preventiebeleid voor deze beroepsgroep.”

Risicobewustwording

Onze leden houden zich onder meer bezig met inkomensplanning. Via MOVIR bieden wij hen een uitstekend kanaal voor deze informatievergaring en deskundigheidsbevordering”, aldus Van Kasteren.“

Van Drunen: “Een ander aspect van de samenwerking is risicobewustwording. Juist deze professionals die adviseren over inkomensplanning willen wij wijzen op het nut en de noodzaak van een kwalitatief hoogwaardige arbeidsongeschiktheidsverzekering.”

(bron: MOVIR)

« Terug naar nieuwsoverzicht