Adfiz test geeft goed resultaat Aegon AOV

dinsdag, 10 september 2013

Adfiz heeft net als vorig jaar de AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekeringen) markt en de geldende voorwaarden van deze verzekeringen onderzocht en geclassificeerd. Zij hebben hun bevindingen gepubliceerd in het rapport Clarus 2.0. Met dit onderzoek naar productkenmerken van AOV's wil Adfiz meer helderheid (= Clarus) verschaffen in de AOV markt.

Adfiz wil hiermee zorgen voor een heldere classificatie van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen die voor de adviseur en de klant bijdraagt aan een verantwoorde keuze van een product en juiste verwachtingen over de dekking.

Dit jaar heeft Adfiz 38 reguliere AOV's van 16 verschillende maatschappijen op verschillende onderdelen onderzocht.

In deze vergelijking gaat de speciale aandacht uit naar de combinatie: beroepsdekking, sommendekking en recht op contra-expertise.


Dit zijn voor Aegon essentiële waarden in de AOV-dekking. Aegon is er dan ook trots op dat de Aegon AOV één van de twee AOV's uit alle onderzochte AOV's is die deze combinatie van kernwaarden in de voorwaarden heeft geregeld.

De Aegon AOV biedt een zuivere beroeps- en sommendekking én heeft het recht op second opinion vastgelegd in de voorwaarden. Die klanten profiteren dus van een duidelijk en kwalitatief product met heldere voorwaarden.

Offerte aanvragen >>>

« Terug naar nieuwsoverzicht