Verbeteringen REAAL AOV

vrijdag, 27 september 2013

REAAL denkt mee met haar klanten. Daarom hebben zij onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen verbeterd! Hierdoor sluiten deze verzekeringen nog beter aan op de behoeften van de klant en op de veranderingen in de markt.

Zo werden de eindleeftijd verhoogd voor alle varianten van de UNIM AOV, UNIM Plus AOV, UNIM AOV voor Werknemers en de Ondernemers AOV 0510. De eindleeftijd is nu maximaal 67 jaar. Daarnaast hebben zij de dekking van de UNIM Plus AOV 0510 uitgebreid. U bent is dus voortaan nog beter verzekerd!

Lees hieronder wat de productverbeteringen van de REAAL AOV inhouden en wat u kunt verwachten.

Uitgebreidere dekking

Wij hebben de dekking van de UNIM Plus AOV 0510 uitgebreid, waardoor uw klant nog beter verzekerd is. Deze uitbreiding van de dekking kost uw klant niets extra en is vanaf 1 oktober 2013 automatisch van toepassing op een bestaande UNIM Plus AOV 0510. In de bijlage vindt u de nieuwe algemene voorwaarden. Hieronder leest u op welke punten wij de dekking hebben uitgebreid.

Uitloop meeverzekerd

Stopt een arbeidsongeschiktheidsverzekering, omdat uw klant deze heeft opgezegd? En wordt uw klant arbeidsongeschikt in de periode tussen het moment van opzeggen en het moment dat de verzekering stopt? Dan kan hij of zij vanaf 1 oktober 2013 toch aanspraak maken op een uitkering.

Uitkering bij overlijden

Heeft uw klant een uitkering vanwege arbeidsongeschiktheid en komt hij of zij te overlijden? Dan betalen wij vanaf 1 oktober 2013 de uitkering na zijn of haar overlijden nog drie maanden door aan de nabestaanden.

Zwangerschapsdekking

Vanaf 1 oktober 2013 verlengen wij de maximale uitkeringsduur bij zwangerschap van 16 weken naar 18 weken. Hier trekken wij de eigenrisicotermijn vanaf. Hierdoor kan uw klant meer tijd doorbrengen met haar baby.

Uitkering bij adoptie

Heeft uw klant een UNIM Plus AOV 0510 met een eigenrisicotermijn van één maand of drie maanden? Dan betalen wij hem of haar een uitkering wanneer hij of zij een kind adopteert. Voor klanten met een Ondernemers AOV was dit al mogelijk. Uw klant ontvangt een uitkering van maximaal dertig dagen. De uitkering gaat in op de dag dat het kind bij uw klant komt wonen.

Voor de uitbreiding van de voorwaarden voor de UNIM Plus AOV 0510, hoeven u en uw klant niets te doen. Deze zijn automatisch van toepassing. De verbeteringen hebben geen gevolgen voor de premie.


(bron: REAAL)


« Terug naar nieuwsoverzicht