Nieuwe AOV MOVIR: Soepel&Zeker AOV

maandag, 2 februari 2015

Vanaf 2 februari 2015 komt Movir met een nieuwe verzekering: de Soepel&Zeker AOV. De verzekering is een aanvulling op haar huidige aov aanbod en is op maat gemaakt voor de zelfstandige beroepen die Movir tot nu toe nog niet verzekerde.

Soepel&Zeker AOV
Het nieuwe product combineert de twee belangrijkste behoeften van de doelgroep ondernemers als het gaat om verzekeren, namelijk flexibiliteit en zekerheid.

Vrijheid, flexibiliteit en kwaliteit
De Soepel&Zeker AOV heeft een premie op maat (door maar liefst acht premiegroepen in plaats van de in de branche gebruikelijke vier) en kan dagelijks worden aangepast aan de actuele situatie van de ondernemer. Zo heeft de ondernemer veel meer grip op zijn te betalen premie. De Soepel&Zeker; AOV is een sommenverzekering en kent het beroepscriterium.

Movir biedt de ondernemer bovendien een aanvangskorting van drie jaar; het eerste jaar 30%, het tweede jaar 15% en het derde jaar 7,5% korting.

Ook de persoonlijke dienstverlening, waarop Movir al jaren zeer hoog scoort in tevredenheidsmetingen, is volledig beschikbaar voor de nieuwe doelgroep.

lees alles via MOVIR.nl

« Terug naar nieuwsoverzicht