MOVIR Soepel en Zeker AOV

maandag, 22 juni 2015

De Soepel&Zeker AOV van MOVIR.

De verzekering is een aanvulling op het huidige aov aanbod en is op maat gemaakt voor de zelfstandige beroepen die Movir tot nu toe nog niet verzekerde.

Soepel&Zeker: nieuwe aov voor ondernemers

Soepel&Zeker AOV
Het nieuwe product combineert de twee belangrijkste behoeften van de doelgroep ondernemers als het gaat om verzekeren, namelijk flexibiliteit en zekerheid.
Movir-directeur Louis van Drunen: ‘We hebben goed gekeken naar de wensen en eisen van deze ondernemers en op basis daarvan een volledig nieuwe aov ontwikkeld. De Soepel&Zeker; AOV heeft een unieke samenstelling, namelijk een dekking met een maximale uitkeringsduur van 3 jaar én een langlopende dekking met een maximale uitkeringsduur tot de gekozen eindleeftijd. .

Beiden kunnen zowel gecombineerd als los van elkaar worden gesloten. Daarbij is de verzekering dagelijks opzegbaar. Dat klinkt vanuit het perspectief van de verzekeraar wellicht raar, waarom zou je een product aanbieden met als eigenschap dat je er elke dag vanaf kan. Maar vanuit het klantperspectief is dit een hele relevante; het geeft de klant optimale vrijheid.’

Vrijheid, flexibiliteit en kwaliteit
De Soepel&Zeker; AOV heeft een premie op maat (door maar liefst acht premiegroepen in plaats van de in de branche gebruikelijke vier) en kan dagelijks worden aangepast aan de actuele situatie van de ondernemer. Zo heeft de ondernemer veel meer grip op zijn te betalen premie.

De Soepel&Zeker; AOV is een sommenverzekering en kent het beroepscriterium.

Movir biedt de ondernemer bovendien een aanvangskorting van drie jaar; het eerste jaar 30%, het tweede jaar 15% en het derde jaar 7,5% korting.
Ook de persoonlijke dienstverlening, waarop Movir al jaren zeer hoog scoort in tevredenheidsmetingen, is volledig beschikbaar voor de nieuwe doelgroep.

lees alles via MOVIR.nl

« Terug naar nieuwsoverzicht