Movir AOV is sinds 1 augustus 2017 nóg aantrekkelijker

dinsdag, 23 april 1585

De aov van Movir is sinds 1 augustus 2017 nóg aantrekkelijker voor medici, zakelijk professionals én ondernemers.

- Iedere zelfstandige ontvangt korting bij het afsluiten van een Beroeps-AOV
Iedere zelfstandige medisch of zakelijk professional ontvangt bij het afsluiten van een Beroeps-AOV een aanvangskorting. De starterskorting komt te vervallen. Een verzekerde heeft één keer recht op aanvangskorting. Deze korting geldt niet alleen voor jonge verzekerden. Een aov van Movir kan immers tot vijf jaar voor het bereiken van de eindleeftijd afgesloten worden.

Let op: de aanvangskorting voor de Beroeps-AOV en Soepel&Zeker AOV zijn verschillend!

- Standaard medische keuring afgeschaft
Movir schaft de ‘standaard’ medische keuring af. Dit versnelt de aanvraagprocedure en neemt een mogelijke toetredingsdrempel weg. Voorheen maakte deze keuring onderdeel uit van de aanvraag als de verzekerde 50 jaar of ouder was en het totaal verzekerde dagbedrag € 145,- of het totaal verzekerde jaarbedrag € 52.925,- of meer was.

- Soepel&Zeker AOV interessanter voor ondernemers
Movir past de premie van de Soepel&Zeker AOV aan voor een aantal detaillisten, exploitanten van o.a. lunchrooms en hotels, aannemers en opzichters. Voor nieuwe verzekerden hebben wij de premie gewijzigd:
- tot 44 jaar hebben we de premie verlaagd
- vanaf 44 jaar hebben we de premie verhoogd
Hierdoor is Movir interessanter voor deze ondernemers. Onze uitgebreide dekking blijft verder ongewijzigd. Voor details kunt u een offerte maken in de Movir extranetomgeving en een van de genoemde beroepen selecteren.

Zoals u van ons gewend bent laten wij bestaande verzekerden óók van de premieverlaging op lopende polissen profiteren. Voor hen verhogen wij de premie echter niet. Bent u de adviseur van een van deze verzekerden, dan sturen wij op 3 augustus 2017 u een persoonlijke brief waarin we dit toelichten.

- Iedere jonge, zelfstandige tandarts verzekerbaar bij Movir
Is een tandarts jonger dan 40 jaar en vraagt hij binnen twee jaar na afstuderen een Beroeps-AOV bij Movir aan, dan vraagt Movir tot een verzekerd dagbedrag van € 77,- geen medische waarborgen. Hierdoor is iedere jonge, pas afgestudeerde zelfstandige tandarts bij Movir verzekerbaar.

(bron: Movir)

« Terug naar nieuwsoverzicht