Generali AOV met beperkte uitkeringsduur

vrijdag, 25 juni 2010

Voor de Generali AOV, de Generali AOV Extra en de Generali AOV Exact kunt u voortaan ook kiezen voor een beperkte uitkeringsduur. De Generali AOV met beperkte uitkeringsduur is een prima opstap naar een Generali AOV met een uitkeringsduur tot aan de einddatum van de verzekering. Bij een Generali AOV met beperkte uitkeringsduur gaat de uitkering in na de eigenrisicotermijn. De uitkering stopt uiterlijk 4 jaar na ingang van het na-eerstejaarsrisico (Rubriek B).

Doorgroeiregeling Generali AOV
Bij het afsluiten van een AOV met beperkte uitkeringsduur kan de verzekerde aangeven dat hij wil doorgroeien naar een AOV met uitkeringsduur tot aan de einddatum van de verzekering. Doorgroeien kan zonder medische waarborgen binnen maximaal 5 jaar na de ingangsdatum van de AOV. Als de verzekerde bij het afsluiten van de verzekering kiest voor doorgroeien, dan stuurt Geneali jaarlijks op de hoofdpremievervaldatum een brief aan de verzekerde met de vraag of hij gebruik wil maken van de doorgroeiregeling.

Aanvangskorting Generali AOV
Op het moment van doorgroeien is de aanvangskorting 45% in het eerste jaar, 20% in het tweede jaar en 10% in het derde jaar. De korting mag verspreid worden over 5 jaar. De maximale korting is 75%. Als een verzekerde bij het afsluiten van de verzekering aangeeft dat hij niet wil doorgroeien, dan is de aanvangskorting bij aanvang van de verzekering lager. De korting is dan in het eerste jaar 25%, in het tweede jaar 15% en 10% in het derde jaar. De korting mag verspreid worden over 5 jaar. De maximale korting is 50%.

Bekijk ook:
Generali Opbouw AOV en Opbouw AOV Extra
Generali AOV Exact
Generali AOV Extra

« Terug naar nieuwsoverzicht